Fiskekaker fiskeboller pate

  • Alle tabellverdier gjelder 100 g spiselig matvare.
  • Tabellverdiene uttrykker nivå for næringsstoffer.
  • Tabellverdien 0 betyr at stoffet ikke kan påvises.
  • En strek (-) betyr ukjent mengde næringsstoff.

I en lavkarbo diett trekker du fra fiber mot karbo da disse utligner hverandre.
Karbohydrater minus fiber = 0 gir deg best resultat for lav karbo diett og ketose.

 

Matvare Vann Energi Protein Fett Karbo Fiber
g kcal g g g g
Fiskeboller, hermetisk, uten kraft 84 60 7.1 0.6 6.6 0.0
Fiskeboller, kjølevare 80 77 9.4 2.0 5.2 0.1
Fiskefarse, mager fisk, rå 83 62 9.2 0.9 4.2 0.0
Fiskekaker, kjøpt 74 110 9.0 4.5 8.0 0.9
Fiskekarbonader, laks 64 221 17.3 15.8 2.4 0.0
Fiskekarbonader, mager fisk 70 154 10.3 10.1 5.3 0.1
Fiskekarbonader, makrell 64 211 16.1 15.2 2.4 0.0
Fiskekarbonader, sei 75 111 14.4 4.9 2.4 0.0
Fiskekarbonader, sild 59 253 14.1 20.8 2.4 0.0
Fiskepaté, laks 67 195 13.5 13.8 4.3 0.0
Fiskepaté, mager fisk 74 129 12.5 6.9 4.3 0.0

 


Kilde:
Mattilsynet, Sosial- og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen