Fiskeprodukter tilberedt

  • Alle tabellverdier gjelder 100 g spiselig matvare.
  • Tabellverdiene uttrykker nivå for næringsstoffer.
  • Tabellverdien 0 betyr at stoffet ikke kan påvises.
  • En strek (-) betyr ukjent mengde næringsstoff.

I en lavkarbo diett trekker du fra fiber mot karbo da disse utligner hverandre.
Karbohydrater minus fiber = 0 gir deg best resultat for lav karbo diett og ketose.

 

Matvare Vann Energi Protein Fett Karbo Fiber
g kcal g g g g
Akkar, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje 50 278 10.9 17.8 18.0 0.9
Fiskepinner, forfritert, stekt i hard margarin 54 250 12.6 14.5 16.9 0.6
Fiskepinner, forfritert, stekt i myk margarin 54 250 12.6 14.5 16.9 0.6
Fiskepinner, forfritert, stekt i smør 54 251 12.7 14.6 17.0 0.6
Fiskepinner, forfritert, stekt i soyaolje 52 263 12.6 16.0 16.9 0.6
Fiskepinner, forfritert, stekt i uspesifisert fett 53 253 12.6 14.9 16.9 0.6
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje 44 291 14.4 17.7 18.0 0.9
Rødspette, panert, fritert, fylt,ovnstekt u/fett 60 215 9.2 13.5 13.8 0.6
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett 56 261 8.6 19.4 12.8 0.6
Sei, filet, kavringpanert, stekt i fett 60 157 14.6 9.5 2.2 2.1
Seibiff, melpanert, løk, kjøpt, stekt i fett 68 141 18.1 4.0 7.8 0.7
Torsk, panert, forfritert, fylt, ovnstekt u/fett 68 150 11.1 7.1 10.1 0.4
Torsk, panert, forfritert, fylt, stekt i fett 64 201 10.3 13.5 9.3 0.4
Torsk, panert, forfritert, ovnstekt uten fett 57 212 12.6 9.7 18.2 0.6
Torsk, panert, forfritert, stekt i fett 53 258 11.7 15.8 16.9 0.6

 

Kilde:
Mattilsynet, Sosial- og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen