Mager fisk rå

  • Alle tabellverdier gjelder 100 g spiselig matvare.
  • Tabellverdiene uttrykker nivå for næringsstoffer.
  • Tabellverdien 0 betyr at stoffet ikke kan påvises.
  • En strek (-) betyr ukjent mengde næringsstoff.
Matvare Vann Energi Protein Fett Karbo Fiber
g kcal g g g g
Blålange, rå 82 64 15.7 0.1 0.0 0.0
Breiflabb, rå 83 64 15.8 0.1 0.0 0.0
Brosme, rå 82 66 16.1 0.2 0.0 0.0
Gjedde, rå 80 80 18.4 0.7 0.0 0.0
Horngjel, rå 75 110 21.4 2.7 0.0 0.0
Hvitting, rå 80 79 18.3 0.6 0.0 0.0
Hyse kolje, rå 81 68 16.6 0.2 0.0 0.0
Hyse kolje, røkt, skiver, rå 78 81 19.0 0.6 0.0 0.0
Håbrann, rå 79 85 20.3 0.4 0.0 0.0
Lange, rå 80 72 17.5 0.2 0.0 0.0
Lomre, rå 81 67 16.0 0.3 0.0 0.0
Lyr, rå 82 66 16.0 0.2 0.0 0.0
Piggvar, rå 79 85 15.9 2.4 0.0 0.0
Rødspette, rå 82 66 13.4 1.4 0.0 0.0
Sei, rå 80 69 16.5 0.3 0.0 0.0
Sik, rå 74 113 21.5 3.0 0.0 0.0
Sjøtunge, rå 84 64 14.8 0.5 0.0 0.0
Skate, rå 85 58 14.0 0.2 0.0 0.0
Steinbit, rå 78 97 18.6 2.5 0.0 0.0
Torsk, i skiver, rå 80 75 18.1 0.3 0.0 0.0
Torsk, lettsaltet i skiver, rå 80 75 18.1 0.3 0.0 0.0
Torsk, rå 80 75 18.1 0.3 0.0 0.0
Tunfisk, makrellstørje, rå 74 105 24.0 1.0 0.0 0.0
Uer, lettsaltet, rå 79 94 17.1 2.8 0.0 0.0
Uer, rå 79 94 17.1 2.8 0.0 0.0
Åbor, rå 81 84 18.1 1.3 0.0 0.0
Ørret, sjøørret, rå 74 110 20.0 3.3 0.0 0.0

Kilde:
Mattilsynet, Sosial- og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen