Svin rå

  • Alle tabellverdier gjelder 100 g spiselig matvare.
  • Tabellverdiene uttrykker nivå for næringsstoffer.
  • Tabellverdien 0 betyr at stoffet ikke kan påvises.
  • En strek (-) betyr ukjent mengde næringsstoff.

I en lavkarbo diett trekker du fra fiber mot karbo da disse utligner hverandre.
Karbohydrater minus fiber = 0 gir deg best resultat for lav karbo diett og ketose.

 

Matvare Vann Energi Protein Fett Karbo Fiber
g kcal g g g g
Svin, bacon med svor, rå 51 339 13.9 31.5 0.0 0.0
Svin, bog, rå 74 128 19.3 5.7 0.0 0.0
Svin, familieribbe, rå 54 328 15.6 29.5 0.0 0.0
Svin, flatbiff, rå 76 106 22.0 2.0 0.0 0.0
Svin, grillbein, rå 63 247 17.0 19.9 0.0 0.0
Svin, indrefilet, rå 75 115 20.7 3.6 0.0 0.0
Svin, kamkotelett, uten fettrand, rå 75 120 18.5 5.1 0.0 0.0
Svin, kamkoteletter, rå 67 202 19.0 14.0 0.0 0.0
Svin, knoke, rå 72 151 19.5 8.1 0.0 0.0
Svin, midtribbe, med kam og svor, rå 54 328 15.6 29.5 0.0 0.0
Svin, mørbrad, rå 65 215 18.5 15.7 0.0 0.0
Svin, nakkekoteletter, rå 67 210 17.5 15.5 0.0 0.0
Svin, sideflesk, lettsaltet, rå 52 302 13.8 27.4 0.0 0.0
Svin, sideflesk, uten bein, rå 50 384 13.6 36.6 0.0 0.0
Svin, skinke, med knoke, rå 66 219 17.9 16.4 0.0 0.0
Svin, skinkestek, rå 75 112 21.1 3.1 0.0 0.0
Svin, tynnribbe, med svor, rå 50 371 13.8 35.1 0.0 0.0
Svin, ytrefilet, rå 75 105 22.2 1.8 0.0 0.0

 

Kilde:
Mattilsynet, Sosial- og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen