Yoghurt

  • Alle tabellverdier gjelder 100 g spiselig matvare.
  • Tabellverdiene uttrykker nivå for næringsstoffer.
  • Tabellverdien 0 betyr at stoffet ikke kan påvises.
  • En strek (-) betyr ukjent mengde næringsstoff.

I en lavkarbo diett trekker du fra fiber mot karbo da disse utligner hverandre.
Karbohydrater minus fiber = 0 gir deg best resultat for lav karbo diett og ketose.

 

Matvare Vann Energi Protein Fett Karbo Fiber
g kcal g g g g
Yoghurt, drikke, frukt 81 80 3.9 1.4 12.9 0.0
Yoghurt, frukt 78 100 3.4 3.2 14.4 0.0
Yoghurt, frukt, Litago 79 102 3.6 3.6 13.8 0.0
Yoghurt, frukt, lett, 0,1%, Yoplait 82 68 4.6 0.1 12.2 0.0
Yoghurt, frukt, lett, 0,5% 82 70 3.7 0.6 12.4 0.0
Yoghurt, frukt, med müsli 69 134 4.3 3.2 21.5 1.2
Yoghurt, naturell 86 72 3.9 3.8 5.5 0.0
Yoghurt, naturell, Biola 83 79 4.3 2.9 8.9 0.0
Yoghurt, sviske, Biola 80 93 3.7 2.5 14.0 0.0

 

Kilde:
Mattilsynet, Sosial- og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen