
- Alle tabellverdier gjelder 100 g spiselig matvare.
- Tabellverdiene uttrykker nivå for næringsstoffer.
- Tabellverdien 0 betyr at stoffet ikke kan påvises.
- En strek (-) betyr ukjent mengde næringsstoff.
Matvare | Vann | Energi | Protein | Fett | Karbo | Fiber |
---|---|---|---|---|---|---|
g | kcal | g | g | g | g | |
Yoghurt, drikke, frukt | 81 | 80 | 3.9 | 1.4 | 12.9 | 0.0 |
Yoghurt, frukt | 78 | 100 | 3.4 | 3.2 | 14.4 | 0.0 |
Yoghurt, frukt, Litago | 79 | 102 | 3.6 | 3.6 | 13.8 | 0.0 |
Yoghurt, frukt, lett, 0,1%, Yoplait | 82 | 68 | 4.6 | 0.1 | 12.2 | 0.0 |
Yoghurt, frukt, lett, 0,5% | 82 | 70 | 3.7 | 0.6 | 12.4 | 0.0 |
Yoghurt, frukt, med müsli | 69 | 134 | 4.3 | 3.2 | 21.5 | 1.2 |
Yoghurt, naturell | 86 | 72 | 3.9 | 3.8 | 5.5 | 0.0 |
Yoghurt, naturell, Biola | 83 | 79 | 4.3 | 2.9 | 8.9 | 0.0 |
Yoghurt, sviske, Biola | 80 | 93 | 3.7 | 2.5 | 14.0 | 0.0 |
Kilde:
Mattilsynet, Sosial- og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen