Kylling Parmesan
Course: MiddagPorsjoner
4
porsjonerTilberedningstid
10
minutesKoketid
20
minutesKalorier
300
kcalingredienser
1,5 dl Hellmann’s Majones
1 dl Revet Parmesan
4 stk Kyllingbryst eller lårfileter
(Kyllingbryst kan med fordel deles i to tynnere skiver da de ofte er ganske tykke)1 ss Hvitløkspulver
1 ss Løkspulver
slik gjør du
- Sett ovnen på 200 grader
- Bland Hellmann’s majones og revet parmesan ost
- Rør inn løkpulver og hvitløkspulver
- Legg kyllingen i ildfast form og dekk med blandingen av majones og ost
- Stek 20 minutter i ovnen på 200 grader
merknader
- Serveres på en ‘seng’ av salat, gjerne blandet med noen terninger Feta ost.
Vår favoritt til denne er Romano Mix ferdig kuttet salatblanding fra Bama.