Kylling Parmesan

Annonse
Kylling Parmesan
Kylling Parmesan
Kylling Parmesan

Kylling Parmesan

Rask og enkel middag som også er veldig godt
5 fra 1 stemme
Skriv Ut Pin Rate
Rett: Hovedrett
Tilberedning: 10 minutes
Koketid: 20 minutes
Porsjoner: 4 personer
Forfatter: Jan
Kostnad: 50

Ingredienser

  • 1,5 dl Hellmann's Majones
  • 1 dl Revet Parmesan
  • 4 stk Kyllingbryst eller lårfileter

    (Kyllingbryst kan med fordel deles i to tynnere skiver da de ofte er ganske tykke)

  • 1 ss Hvitløkspulver
  • 1 ss Løkpulver

Instruksjoner

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Bland Hellmann's majones og revet parmesan ost
  • Rør inn løkpulver og hvitløkspulver
  • Legg kyllingen i ildfast form og dekk med blandingen av majones og ost
  • Stek 20 minutter i ovnen på 200 grader
  • Serveres på en 'seng' av salat, gjerne blandet med noen terninger Feta ost. Vår favoritt til denne er Romano Mix ferdig kuttet salatblanding fra Bama.
Annonse

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Vurderinger





*