Kylling Parmesan

Annonse
Kylling Parmesan
Kylling Parmesan

Kylling Parmesan

Rask og enkel middag som også er veldig godt

  • 1,5 dl Hellmann's Majones
  • 1 dl Revet Parmesan
  • 4 stk Kyllingbryst eller lårfileter (

    (Kyllingbryst kan med fordel deles i to tynnere skiver da de ofte er ganske tykke))

  • 1 ss Hvitløkspulver
  • 1 ss Løkpulver
  1. Sett ovnen på 200 grader

  2. Bland Hellmann's majones og revet parmesan ost

  3. Rør inn løkpulver og hvitløkspulver

  4. Legg kyllingen i ildfast form og dekk med blandingen av majones og ost

  5. Stek 20 minutter i ovnen på 200 grader

  6. Serveres på en 'seng' av salat, gjerne blandet med noen terninger Feta ost. Vår favoritt til denne er Romano Mix ferdig kuttet salatblanding fra Bama.

Annonse