Kylling Parmesan

Kylling Parmesan

Kylling Parmesan

Course: Middag
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedningstid

10

minutes
Koketid

20

minutes
Kalorier

300

kcal
Tid Totalt

30

minutes

ingredienser

  • 1,5 dl Hellmann’s Majones

  • 1 dl Revet Parmesan

  • 4 stk Kyllingbryst eller lårfileter
    (Kyllingbryst kan med fordel deles i to tynnere skiver da de ofte er ganske tykke)

  • 1 ss Hvitløkspulver

  • 1 ss Løkspulver

slik gjør du

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Bland Hellmann’s majones og revet parmesan ost
  • Rør inn løkpulver og hvitløkspulver
  • Legg kyllingen i ildfast form og dekk med blandingen av majones og ost
  • Stek 20 minutter i ovnen på 200 grader

merknader

  • Serveres på en ‘seng’ av salat, gjerne blandet med noen terninger Feta ost.
    Vår favoritt til denne er Romano Mix ferdig kuttet salatblanding fra Bama.